'Club Brugge droomt van deze straffe dubbelslag'

'Club Brugge droomt van deze straffe dubbelslag'
Dinsdag 12 juni 2018 - 09:50   I  

Club Brugge trok vooralsnog de kaart van de jeugd en van de Belgen. Met Siebe Schrijvers en Mats Rits haalde het al twee beloftevolle jonge Belgen naar Jan Breydel en Arnaut Groeneveld is ook jong, maar wel een Nederlander. Een kaart die Club de voorbije jaren met Stefano Denswil, Ruud Vormer, Kenneth Vermeer, Jordy Clasie en Ricardo van Rhijn wel vaker trok, mét succes.

Het Nieuwsblad weet dat Club Brugge die verjonging verderzet. Daarom zou het nu de jonge Semedo willen binnenhalen. Alfa Semedo is een 20-jarige verdedigende middenvelder van Moreirense. De Portugees met roots in Guinee-Bissau speelde tijdens het voorbije seizoen 28 competitiewedstrijden in eerste klasse en maakte een meer dan degelijke indruk.

Club Brugge zou wel niet van plan zijn om vijf miljoen euro op tafel te leggen. Dat zou van de jonge speler (en mogelijke vervanger van Marvelous Nakamba) de duurste inkomende transfer ooit maken bij blauw-zwart. "Volgens lokale media zou Club bereid zijn om vijf miljoen euro neer te leggen voor de Guineeër, maar dat bedrag is niet correct. Club is niet van plan om van Semedo zijn nieuwe recordtransfer te maken." Dat valt te lezen in Het Nieuwsblad.

Extra ervaring

Club trekt echter niet alleen de kaart van de jeugd, want ook de 28-jarige Costa Ricaan, Bryan Oviedo, zou in beeld zijn. Oviedo speelde gisteren nog tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen België. "Voorts wordt in Engeland ­Bryan Oviedo aan de landskampioen gekoppeld. De Costa Ricaan zakte dit seizoen met Sunderland naar de Engelse League One en wil vertrekken. Komende maand speelt hij het WK. De linksachter zou op zijn 28ste een ervaren vervanger van Anthony Limbombe kunnen zijn." Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Poll: Zouden beide spelers een versterking zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Semedo  I  Oviedo

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024