'Club Brugge en Genk onderhandelen nu ook over deze speler'

'Club Brugge en Genk onderhandelen nu ook over deze speler'
Vrijdag 08 juni 2018 - 09:00   I  

"Het is fijn zaken doen met jullie", moeten Club Brugge en KRC Genk al tegen elkaar gezegd hebben. Blauw-zwart staat op het punt om Siebe Schrijvers weg te halen uit de Luminus Arena, terwijl een andere speler wellicht de omgekeerde beweging zal maken.

Zo is het al enkele dagen duidelijk dat Genk zich maar wat graag wil versterken met Sander Coopman. Club Brugge verhuurde de aanvallende middenvelder de voorbije twee seizoenen aan Zulte Waregem, maar een volwaardige kans bij blauw-zwart zit er niet in. Ook volgend seizoen niet.

Zulte Waregem geeft Coopman op

En dus mag Coopman eigenlijk weg in het Jan Breydelstadion. Zulte Waregem lijkt niet bij machte om te voldoen aan de vraagrpijs van Club. Genk, mede dankzij de miljoenen die het gaat incasseren dankzij de transfers van Schrijvers en Omar Colley (naar Sampdoria, nvdr.).

Het Nieuwsblad weet dat, nu de transfer van Schrijvers is afgerond, Genk en Club de gesprekken over een transfer van Coopman zullen opstarten. Clement kent de 23-jarige spelmaker nog van in het Jan Breydelstadion en wil hem er graag bij. Wat Coopman precies moet kosten, is niet duidelijk.

Poll: Kan Coopman basisspeler zijn bij Genk?

TAGS  I  Coopman  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Schrijvers

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024