'Club Brugge haalt absolute topkeeper naar Jan Breydel'

'Club Brugge haalt absolute topkeeper naar Jan Breydel'
Donderdag 17 mei 2018 - 06:45   I  

Club Brugge heeft wel wat doelmannen versleten dit seizoen. Horvath, Hubert, Butelle, Gabulov en Vermeer hebben allemaal onder de lat gestaan in Jan Breydel, maar enkel de Nederlander kon overtuigen als doelman.

Toch lijkt het er niet op dat Club Brugge de aankoopoptie zal lichten. Die ligt net iets te hoog en Vincent Mannaert schuimt dan liever enkele alternatieven af. Zo is Hendrik Van Crombrugge een erg gewilde doelman, maar in Brugge is hij volgens Het Laatste Nieuws geen concrete piste.

Vincent Mannaert heeft volgens de krant trouwens grote plannen, want hij legt zijn lat hoger dan Van Crombrugge. Hij wil een absolute topkeeper naar Jan Breydel halen en heeft daarvoor het perfecte lokmiddel. 'Club lijkt de lat hoger te leggen en kijkt buiten de landsgrenzen. Wie wil er niet in de Champions League aan de bak?'

Kaliber Ospina

Een grote naam die eerder al werd genoem is die van David Ospina van Arsenal. Een klinkende naam die ze graag naar Brugge willen halen. Het lijkt er dus op dat Mannaert eerder denkt aan doelmannen van zijn kaliber dan een kans te zullen geven aan een Belgische doelman die zich nog moet bewijzen op het hoogste niveau. In Sport/Voetbalmagazine vertelde Mannaert alvast dat ze niet meer willen meemaken met hun doelmannen wat ze dit seizoen hebben meegemaakt. Geen risico's dus voor Club, maar wel een gevestigde waarde die alle problemen doet vergeten.

Poll: Kan Club Brugge zo een grote naam naar Jan Breydel halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ospina  I  Arsenal  I  Van Crombrugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024