Club Brugge hoort kassa serieus rinkelen door Champions League-avontuur

Club Brugge hoort kassa serieus rinkelen door Champions League-avontuur
Dinsdag 11 september 2018 - 16:15   I  

Club Brugge neemt het binnenkort op tegen Dortmund, Atlético Madrid en Monaco in de Champions League. Geen absolute topwedstrijd tussen tegen bijvoorbeeld Real Madrid of Barcelona, maar dat laten de fans van Club Brugge niet aan hun hart komen.

Ook de 0/18 uit de vorige campagne is niet blijven hangen. De tickets voor de wedstrijden verkopen in Brugge namelijk als zoete broodjes. Gisteren begon de verkoop van de abonnementen en de vasta abonnees konden niet wachten om hun tickets te bemachtigen. Ook de tickets voor de uitwedstrijden zullen normaal gezien goed verkopen.

"Gistermiddag startte Club Brugge de vrije verkoop van abonnementen voor de Champions League, aan de vaste abonnees waren er 18.000 verkocht. Afhankelijk van het aantal abonnementen dat nog wordt verkocht, kunnen er nog aparte tickets vrij­komen voor de thuismatchen tegen Dortmund, ­Monaco en Atlético ­Madrid. Voor de eerste uitmatch, op Atlético ­Madrid op woensdag 3 oktober, kreeg Club ongeveer 3.400 tickets beschikbaar in het Estadio Wanda Metropolitano. Club verwacht die allemaal aan de man te kunnen brengen." Dat schrijft Het Nieuwsblad.

 

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024