Club Brugge is duidelijk: "We doen er alles aan om hem te houden"

Club Brugge is duidelijk:
Dinsdag 15 mei 2018 - 07:14   I  

Club Brugge kroonde zich tijdens het voorbije weekend tot kampioen van België, maar nu begint het écht werk voor Vincent Mannaert en zijn sportieve cel. Het zal straks van hen afhangen of blauw-zwart al dan niet versterkt aan het volgende seizoen kan beginnen.

Enkele spelers hebben al aangegeven dat ze Club Brugge willen verlaten, maar niet iedereen mag zomaar vertrekken. Zo maken ze bij Club Brugge werk van een contractverlenging voor kapitein én publiekslieveling Ruud Vormer. "In de eerste plaats zullen we er alles aan doen om Ruud te houden...", stelt Mannaert in Het Laatste Nieuws.

De toon waarop Mannaert het zegt, indiceert dat hij niet helemaal zeker van zijn stuk is. Zijn er dan misschien aanbiedingen voor Vormer? "Er zullen aanbiedingen komen. Maar Ruud is een prioriteit voor ons", benadrukt de manager van de kersverse landskampioen. "Ik had het al over de identificatie van onze fans met Club Brugge... Wel, Ruud Vormer is de verpersoonlijking van deze club."

"Hij woont in een mooi dorp (Sint-MartensLatem, nvdr.), zijn vrouw Roos doet het schitterend in het ziekenhuis in Gent, ze hebben net iets gekocht aan de kust... - ik hoop dat Ruud, die we haalden voor 500.000 euro, zijn toekomst verder bij Club Brugge ziet", besluit Mannaert.

Poll: Moet Vormer bij Club Brugge blijven?

TAGS  I  Vormer  I  Club Brugge  I  Mannaert

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024