Club Brugge is na 25 minuten klaar met Lokeren

Zondag 10 december 2017 - 16:18   I   door Redactie

Club Brugge heeft de wedstrijd zondagmiddag tegen Lokeren makkelijk gewonnen. In één helft was blauw-zwart al klaar met de Oost-Vlamingen.

Al na 25 minuten stond het 3-0 voor Club Brugge. Hans Vanaken scoorde al in de tweede minuut tegen zijn ex-club. Even daarna mocht Poulain ongehinderd de 2-0 tegen de netten koppen. Lokeren stond nog te slapen.

Jordy Clasie, die in de basis begon, nam ook nog zijn assist mee; Hij bediende Abdoulay Diaby en die telde Lokeren al helemaal uit. Club controleerde daarna, het was wachten op het rustsignaal.

Lokeren begon wel beter aan de tweede helft, ditmaal hield Club een klen winterslaapje. Dat leverde al snel een doelpunt van Steve De Ridder op. Dat betekende evenwel niet dat de spanning terug in de wedstrijd kwam. Club controleerde, zonder zelf echt nog het gaspedaal in te drukken.

Poll: Wat vond jij van deze wedstrijd?