“Club Brugge is voor hem een tussentijds station”

“Club Brugge is voor hem een tussentijds station”
Woensdag 12 september 2018 - 21:17   I  

Club Brugge zat tijdens de voorbije transerperiode niet stil. De regerende landskampioen wapende zich in iedere linie en hoopt zijn titel straks te prolongeren. Met Arnaut Danjuma haalde blauw-zwart alleszins een ruwe diamant binnen.

Club Brugge plukte Danjuma weeg bij de Nederlandse tweedeklasser NEC, waar het eerder ook al Anthony Limbombe opviste. De topclubs uit de Eredivisie hadden Danjuma eveneens op het oog, maar Vincent Mannaert en co speelden duidelijk korter op de bal.

"Veel positieve commentaar"

Tijdens de eerste speeldagen maakte de Nederlandse nieuwkomer van Club al indruk met zijn snelheid, dribbels en doelpunten. “De flankspeler kreeg al veel positieve commentaar. Club Brugge is voor hem een tussentijds station”, voorspelt journalist Sven Claes in Het Nieuwsblad.

Danjuma gaf in recente interviews ook al meermaals aan dat naar Club Brugge verhuizen voor hem de juiste keuze was. Het is een publiek geheim dat de vleugelaanvaller op termijn een stap hogerop wil zetten. Maar… Eerst maar een volledig seizoen schitteren in het Venetië van het Noorden?

TAGS  I  Club Brugge  I  NEC

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024