'Club Brugge kan 10 miljoen euro verdienen aan verkoop van deze uitblinker'

'Club Brugge kan 10 miljoen euro verdienen aan verkoop van deze uitblinker'
Zondag 10 juni 2018 - 11:14   I  

Club Brugge kroonde zich tijdens het afgelopen seizoen tot kampioen van België. Blauw-zwart is dankzij de vijftiende landstitel in de clubgeschiedenis al zeker van 15 miljoen euro aan Champions League-geld, maar wellicht doet het straks nog meer gouden zaken.

Zo staat het nu al zo goed als vast dat Club Brugge enkele van zijn uitblinkers zal verkopen. Anthony Limbombe, Abdoulay Diaby en Stefano Denswil: allen azen ze op een transfer naar een grotere competitie. De verkoop van die drie spelers zal de nodige miljoenen in het laatje brengen, maar mogelijk vertrekken er nog enkele basisspelers.

Het is immers goed mogelijk dat ook Wesley Moraes straks andere oorden opzoekt. De Italiaanse subtopper Lazio is bereid om ver te gaan voor de Braziliaan van Club Brugge. De ploeg uit Rome hoopte aanvankelijk met 3,5 miljoen euro toe te komen om Wesley binnen te halen, maar geen haar op het hoofd van Club-CEO Vincent Mannaert dat eraan denkt om de 21-jarige targetman voor dat bedrag te laten gaan.

Club kan de kas spijzen

Volgens diverse Italiaanse media wil Club Brugge pas beginnen onderhandelen vanaf een transferbedrag van 7 miljoen euro. En dan nog zou blauw-zwart twijfelen of dat voldoende is voor de beloftevolle Wesley, die nog een grote progressiemarge heeft. Als alles wat meezit vangt blauw-zwart straks 10 miljoen euro voor zijn uitblinker - en wordt de kas nog wat extra gespijsd.

Poll: Moet Club Brugge Wesley verkopen?

TAGS  I  Wesley  I  Club Brugge  I  Lazio

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024