'Club Brugge krijgt erg slecht nieuws over Marvelous Nakamba en grijpt in'

'Club Brugge krijgt erg slecht nieuws over Marvelous Nakamba en grijpt in'
Zaterdag 11 augustus 2018 - 07:50   I  

Club Brugge had gisteren geen probleem met KV Kortrijk. De Bruggelingen wonnen met 3-0 en zetten zo de goede start verder. Wesley Moraes werd eigenlijk niet gemist gisteren.

Wie ook al sinds de start niet speelt is Marvelous Nakamba. Vorig seizoen bleek hij nog een niet te missen pion op het Brugse middenveld, maar dit seizoen sukkelt hij nog met een blessure. Mats Rits is zijn vervanger op het middenveld.

Die blessure zal nu niet meteen voorbij zijn. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De Zimbabwaan kent namelijk een terugval en zal langer out zijn dan verwacht. "Eergisteren hoopte Ivan Leko nog dat Marvelous Nakamba volgende week op de Bosuil zijn rentree zou vieren, maar dat zal niet zo zijn. Hoewel de aan de knie geblesseerde middenvelder een terugval kent, is er geen sprake van een operatie. Een tweetal weken extra rust zouden moeten volstaan voor de Zimbabwaan."

Op zoek

Club Brugge gaat nu op zoek naar een nieuwe verdedigende middenvelder. Club zit op die positie niet dikgezaaid en hoopt zo wat meer wisselmogelijkheden te krijgen. Een direct gevolg van die blessure is het evenwel niet.

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024