'Club Brugge krijgt geweldig nieuws van toptarget Marcos Senesi'

'Club Brugge krijgt geweldig nieuws van toptarget Marcos Senesi'
Vrijdag 13 juli 2018 - 13:55   I  

Club Brugge realiseerde deze zomer al zes inkomende transfers, maar daar zal het in principe niet bij blijven. In het Jan Breydelstadion maken ze nu al even werk van transfer nummer zeven, al laat die op zich wachten…

Het is een publiek geheim dat de Belgische landskampioen zich maar wat graag wil versterken met Marcos Senesi, de 21-jarige Argentijnse verdediger van San LorenzoClub Brugge zou een bod van 6 miljoen euro hebben uitgebracht op Senesi, maar het is nog niet zeker of de speler ook effectief naar het Jan Breydelstadion zal verhuizen.

Club Brugge krijgt immers af te rekenen met zware concurrentie. Zo zou de Italiaanse subtopper Fiorentina bereid zijn om ver te gaan voor Senesi. De bal lijkt nu in het kamp van de verdediger zelf te liggen.

Toch naar Brugge

Italiaanse media weten nu dat Marcos Senesi waarschijnlijk toch voor een avontuur bij Club Brugge zal kiezen. Ook Sampdoria wilde hem erbij, maar Senesi zou de Italiaanse competitie links laten liggen en kiezen voor een Europese opstart in de Jupiler Pro League.

Poll: Heeft Club Brugge achterin nog versterking nodig?

TAGS  I  Club Brugge  I  Senesi

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024