Club Brugge krijgt stevige waarschuwing: "Zó gaat dat toch niet"

Club Brugge krijgt stevige waarschuwing:
Maandag 09 september 2019 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge is uitstekend aan het seizoen begonnen. Het wil dit seizoen werk maken van een nieuwe landstitel en succesvol zijn in de Champions League en de Croky Cup. Mede daarom haalde Club op Transfer Deadline Day met Mbaye Diagne (27) nog een extra spits in huis.

Diagne maakte vorig seizoen dertig doelpunten in Turkije en moet Philippe Clement meer mogelijkheden bieden bij Club Brugge. Toch valt het nog af te wachten of de uitleenbeurt van Diagne, die Anderlecht afwees, een schot in de roos zal zijn.

Analist Dennis van Wijk tekent voorbehoud aan bij de overgang. "Diagne heeft al een hobbelig parcours achter de rug. Hij gold bij Juventus als een groot talent en heeft al eens in België gespeeld. Aanvankelijk deed hij het prima, al had hij toch ook moeite om zich aan te passen aan het Belgische voetbal."

"Diagne is een jongen met een gebruiksaanwijzing"

"Ik vind Diagne heel goed als hij ruimte krijgt", gaat van Wijk verder bij Play Sports. "Ik weet alleen niet of hij bij Club Brugge die ruimte zal krijgen die hij gewend is. Daar komt nog eens bij dat het een jongen met een gebruiksaanwijzing is. Je mag hem niet aan zijn lot overlaten, want zo gaat het dan toch niet werken. Dan zal hij verdwalen.

Het is vooral belangrijk dat ze hem bij Club kunnen challengen, hem kunnen kietelen. Zo blijft hij gemotiveerd en zal hij de focus niet verliezen", besluit van Wijk.

Poll: Denk jij dat Diagne zal schitteren bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Galatasaray  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024