Club Brugge? Manager Lestienne spreekt zich uit over transferplannen

Club Brugge? Manager Lestienne spreekt zich uit over transferplannen
Vrijdag 13 juli 2018 - 19:03   I  

Club Brugge zou overwegen om Maxime Lestienne (26) terug te halen naar het Jan Breydelstadion. De Belgische vleugelaanvaller is na een passage bij het Spaanse Malaga een vrije speler. Zaakwaarnemer Mikkel Beck geeft nu een update over de toekomstplannen van Lestienne.

In een gesprek met Getfootballnewsfrance heeft Beck het over een mogelijke overstap naar de Franse Ligue 1. “Ik denk dat Maxime daar wel voor openstaat. Als de juiste club zich meldt en het project iets voor hem is, kan het”, zegt Beck.

“Wat er ook gebeurde tijdens Maximes carrière, we hebben altijd heel voorzichtig gehandeld. Toen hij in Qatar (bij Al-Arabi, nvdr.) tekende, hebben we daar erg lang over nagedacht. Hetzelfde toen hij in Rusland (bij Rubin Kazan, nvdr.) tekende. Soms loopt het anders dan gepland, maar dat is nu eenmaal voetbal.”

“Er zijn niet veel spelers zoals Maxime Lestienne beschikbaar”

Beck beseft maar al te goed dat Lestienne nood heeft aan speelminuten in een stabiele omgeving. “Het is erg belangrijk om nu de juiste keuze te maken wat betreft de volgende club van Maxime. Al heb ik er alle vertrouwen in dat hij het goed zal doen.”

“Er zijn niet veel spelers zoals hem beschikbaar op de transfermarkt”, gaat Beck verder. “Max is snel, heeft een geweldige linker en kan een wedstrijd beslissen. Zulke spelers vinden altijd wel een club. We doen het rustig aan op dit moment, praten met enkele clubs en daarna nemen we een beslissing.”

 

Poll: Zou jij Lestienne graag terug bij Club Brugge zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024