‘Club Brugge mengt zich in helse strijd om concurrent voor Cools’

‘Club Brugge mengt zich in helse strijd om concurrent voor Cools’
Donderdag 14 juni 2018 - 10:40   I  

Bij Club Brugge zitten ze niet stil. Blauw-zwart kroonde zich tijdens het voorbije seizoen dan wel tot kampioen, dat wil niet zeggen Vincent Mannaert en co op hun lauweren rusten. Wel, integendeel: de CEO van Club maakt dezer dagen werk van inkomende transfers.

Met Mats Rits (KV Mechelen), Arnaut Groeneveld (NEC) en Siebe Schrijvers (KRC Genk) haalde Club Brugge tot dusver drie nieuwe spelers, maar tegen het einde van de transferperiode zal het lijstje met versterkingen sowieso nog een pak langer zijn.

Zo zou blauw-zwart nu ook jacht maken op een nieuwe rechtsachter. Volgens Bild en enkele andere Duitse media heeft Club Brugge zich in de helse strijd om Robert Bauer gemengd. Bij Club zien ze in de 23-jarige speler van Werder Bremen een ideale concurrent voor Dion Cools.

Bauer aantrekken wordt evenwel niet simpel. Werder Bremen is bereid om mee te werken aan een transfer, maar tal van clubs hopen op de handtekening van de rechtsback. Zo zouden ook Swansea, West Bromwich Albion en Stoke City geïnteresseerd zijn.

Poll: Moet Cools ook volgend jaar in de ploeg staan bij Club Brugge?

TAGS  I  Bauer  I  Werder Bremen  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024