'Club Brugge neemt deze beslissing over Jelle Vossen'

'Club Brugge neemt deze beslissing over Jelle Vossen'
Maandag 11 juni 2018 - 14:45   I  

Club Brugge kroonde zich tijdens het voorbije seizoen tot kampioen van België. Tijdens de laatste speeldagen in play-off 1 vertolkte Jelle Vossen een belangrijke rol, maar over het volledige seizoen bekeken bracht de aanvaller te weinig. Er was twijfel over de toekomst van Vossen in het Jan Breydelstadion, maar wat is blauw-zwart nu precies van plan met de Limburger?

Na het vieren van de titel had Vossen het al kort even over zijn toekomst. De 29-jarige aanvaller stak niet onder stoelen of banken dat hij liefst van al bij Club Brugge zou blijven om voor zijn plaats in het elftal van Ivan Leko te knokken.

"Ik zou liever meer spelen"

"Ik zie geen enkele reden om Club Brugge te verlaten. Het is duidelijk dat ik liever meer zou spelen, maar ik heb mij altijd professioneel opgesteld en dat blijf ik doen", liet Vossen optekenen.

Ook bij Club Brugge zien ze geen enkele reden om de samenwerking met Vossen stop te zetten. In de wandelgangen van het Jan Breydelstadion valt te horen dat de ervaren goaltjesdief ook volgend seizoen gewoon bij Club Brugge zal spelen. Met de competitie, Champions League en de beker in het vooruitzicht, zal Vossen volgend seizoen sowieso vaker aan spelen toekomen.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Vossen moet houden?

TAGS  I  Vossen  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024