'Club Brugge probeert Anderlecht loef af te steken en kaapt toptarget weg'

'Club Brugge probeert Anderlecht loef af te steken en kaapt toptarget weg'
Donderdag 17 mei 2018 - 07:45   I  

Anderlecht wil zich serieus versterken voor volgend seizoen en schuimt daarvoor de buitenlandse, maar ook de binnenlandse transfermarkt af. Coucke zou graag wat koopjes gaan doen aan de kust, waar hij erg goede relaties heeft met KV Oostende. Daar zijn ze de kapitaalsverhoging nog niet vergeten die Coucke geschonken heeft.

Toch betekent dat niet dat Coucke en Anderlecht nu spelers voor een appel en een ei kunnen komen weghalen aan de kust. Coucke probeert zowel Antonio Milic en Knowledge Musona weg te halen bij KVO en zou ook al een bod hebben geplaatst voor beide heren. Zo spreekt Het Nieuwsblad van een 'package deal'.

Toch mogen ze in Anderlecht nog niet te vroeg victorie kraaien, want ook Club Brugge is nog geïnteresseerd in de verdediger van Oostende. De deal is nog niet helemaal rond met Milic en Club Brugge zou zich nu alsnog willen mengen in de deal.

Club mag hopen

Op die manier probeert Club nu dus een toptarget van Anderlecht weg te kapen. Milic wordt al sinds de overname van Coucke genoemd bij paars-wit. Club maakt bovendien volgens de krant ook nog eens kans om Milic naar Jan Breydel te halen. 

'Oostende blijft Marc Coucke wel erg erkentelijk voor de kapitaalsverhoging van 15 miljoen die hij deed bij zijn vertrek in februari, maar alle partijen hebben baat bij een deal waarbij vraag en aanbod de prijs bepalen.Anderlecht mag Milic en Musona dan wel al een contract van vier seizoenen hebben voorgesteld, als andere clubs met een hoger bod komen, zal KVO daar ongetwijfeld ook oren naar hebben.'

Poll: Wie trekt aan het langste eind?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Coucke  I  Milic

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024