'Club Brugge schrikt zich rot na transferwens van absolute smaakmaker'

'Club Brugge schrikt zich rot na transferwens van absolute smaakmaker'
Zaterdag 12 januari 2019 - 20:47   I   door Redactie

Club Brugge speelt mogelijk nog tijdens deze transferperiode één van zijn absolute smaakmakers kwijt. Niet Wesley Moraes, maar wel Arnaut Danjuma zou sneller dan verwacht andere oorden kunnen opzoeken.

Danjuma ligt al een tijdje in de lappenmand, maar dat neemt niet weg dat hij op de verlanglijstje van enkele grotere clubs staat. Zo zou AC Milan erg ver willen gaan om de Nederlandse international aan te werven.

Bij Club Brugge schrokken ze zich alvast rot. Niet alleen omdat er plots interesse is voor een speler die al een tijdje out is, maar ook omdat Danjuma wel wat voelt voor een overstap naar Milan.

"AC Milan is één van de grootste clubs van de wereld"

"AC Milan is één van de grootste clubs van de wereld. Als speler is het meer dan logisch dat je van zo'n interesse gecharmeerd bent", aldus Danjuma bij Algemeen Dagblad.

"Wat de clubs met elkaar bespreken, weet ik niet. Ik ben momenteel speler van Club Brugge, dus hier ligt mijn focus en nergens anders”, is de winger nog duidelijk.. "De voorzitter van Club Brugge weet hoe ik er over denk: hij kent mijn standpunt." Danjuma zou maar wat graag hogerop geraken, nu of in de zomer.

Poll: Denk jij dat Danjuma na deze transferperiode nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024