Club Brugge troefde Real Madrid af: "Geen grote stap, wel de juiste"

Club Brugge troefde Real Madrid af:
Woensdag 08 augustus 2018 - 18:55   I  

Club Brugge heeft zich de afgelopen weken erg gretig getoond op de transfermarkt. De landskampioen wilde zo snel mogelijk zijn kern bij elkaar hebben om zo goed mogelijk te kunnen beginnen aan het seizoen. Voorlopig slaagt Club daar ook in.

Dé grootste prioriteit was een nieuwe doelman. Club kende vorig seizoen heel wat problemen onder de lat en probeerde heel wat doelmannen uit. Geen een van hen kon echt overtuigen, waardoor Club Brugge op zoek moest naar een nieuwe keeper. Dat werd uiteindelijk Karlo Letica.

De Kroaat is een groot talent en viel net naast de WK-selectie. Hij stond ook in de belangstelling van Real Madrid, maar de lange doelman bleef erg rustig onder al die berichten. Een bewuste keuze, net als zijn keuze voor Club Brugge. Volgens hem is dit namelijk de perfecte stap in zijn carrière.

"Geen grote stap, wel de juiste"

"Als ik over transfergeruchten lees, blijf ik bijzonder kalm. De afspraak met mijn manager is dat hij mij pas verwittigt wanneer de gesprekken serieus worden. Dat was bij Club het geval, ook al wist ik weinig van de club of de stad. Ivan Leko en keeperstrainer Tomislav Rogic hebben ook een verleden bij Hajduk, maar toen was ik nog heel jong. Club Brugge is misschien geen grote stap, maar ik denk dat het wel de juiste is. Nu begint het leven pas echt." Dat vertelde de Kroatische doelman in Sport/Voetbalmagazine.

TAGS  I  Club Brugge  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024