Club Brugge vraagt maar liefst 15 miljoen euro voor gegeerde sterkhouder

Club Brugge vraagt maar liefst 15 miljoen euro voor gegeerde sterkhouder
Maandag 11 juni 2018 - 07:05   I  

Club Brugge probeerde na de vorige titel alle sterkhouders te houden in de hoop te kunnen knallen in de Champions League. Dat draaide wel eventjes anders uit en dat willen ze in Brugge niet nog eens meemaken. Daarom mogen enkele sterkhouders de ploeg verlaten, als het juiste bedrag op tafel wordt gelegd.

Zo zou de jonge spits Wesley Moraes op interesse mogen rekenen van zowel het Italiaanse Lazio als het Turkse Galatasaray. Club Brugge zou willen onderhandelen vanaf 7 miljoen euro, maar volgens Het Laatste Nieuws ligt dat bedrag eigenlijk twee keer zo hoog.

"Als Lazio effectief denkt aan een bod van 7 miljoen euro, zoals in de Italiaanse pers verscheen, is de Romeinse club er aan voor de moeite. Club heeft immers een veel hoger bedrag in gedachten: zo'n 15 miljoen euro. Dat lijkt blauw-zwart niets te veel voor een jonge, beloftevolle spits die nog een enorme groeimarge heeft."

Heel goed mogelijk

Een bedrag dat ze door de manager van de Braziliaan nog kunnen binnenhalen ook. Een miljoenentransfer wordt dan ook goed mogelijk voor de landskampioen. "Bovendien hebben de Bruggelingen het voordeel dat ze hem - met de Champions Leaguemiljoenen in het achterhoofd - niet weg moéten doen. En de reclame die Wesleys manager nu overal voor hem maakt, kan Club alleen maar dichter brengen bij die transfersom."

 

Poll: Is Wesley 15 miljoen euro waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Wesley  I  Lazio  I  Galatasaray

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024