Club Brugge ziet gedroomde transfer na enkele maanden al vertrekken

Club Brugge ziet gedroomde transfer na enkele maanden al vertrekken
Woensdag 08 augustus 2018 - 18:30   I  

Het had zoveel voeten in de aarde om Alexander Scholz naar Brugge te halen. De Deense verdediger zat op een zijspoor bij Standard en Club Brugge wilde hem er absoluut bij. Club zat toen met een geblesseerde Benoit Poulain en een geblesseerde Saulo Decarli. Zes maanden later is de situatie helemaal anders.

Scholz is ondertussen ook bij Club Brugge verdediger op overschot geworden. Hij mocht dan wel nog meespelen tegen Moeskroen om de blessure van Stefano Denswil op te vangen, maar als iedereen fit is dan is er voor de Deen geen plek. Decarli, Mechele, wellicht zelfs Luan Peres zouden voorrang krijgen. Een oplossing drong zich dan ook op.

Die heeft Club Brugge nu gevonden, want volgens Het Nieuwsblad keert Scholz terug naar Denemarken. Hij heeft een definitieve transfer te pakken naar FC Midtjylland. Enkel zijn mediche testen moeten nog afgelegd worden.

Update 08/08 18:30

Scholz zou nu ook zelf helemaal rond zijn met de Denen. Hij tekent er een contract voor vijf seizoenen en zal snel aan het grote publiek worden voorgesteld.

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Midtjylland

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024