‘Club Brugge ziet toptransfer mogelijk in rook opgaan’

‘Club Brugge ziet toptransfer mogelijk in rook opgaan’
Zaterdag 14 juli 2018 - 10:36   I  

Club Brugge haalde al enkele nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion, maar ook aan uitgaande kant beweegt er nog wat bij de Belgische landskampioen. Anthony Limbombe en Wesley Moraes worden druk gesolliciteerd, maar het is goed mogelijk dat die laatste binnenkort naast zijn droomtransfer grijpt.

Wesley staat al een tijdje in de belangstelling van de Romeinse topclub Lazio. De Italianen zouden zich maar wat graag versterken met de Braziliaanse aanvaller van Club Brugge, maar nu zouden de onderhandelingen on hold gezet zijn.

Corriere dello Sport meldt dat Lazio zich momenteel met andere, en belangrijkere, zaken bezighoudt. Zo staan de Italianen op het punt om winger Felipe Anderson te verkopen aan West Ham United.

Eerst een vervanger voor Felipe Anderson, dan Wesley?

Felipe Anderson zou veel geld in het laatje kunnen brengen en daarom heeft technisch directeur Igli Tare beslist om voorlopig niet meer vol in te zetten op Wesley.

Lazio wil eerst een vervanger voor Felipe Anderson en zal zich nadien beraden over het aantrekken van een nieuwe spits. Dat wordt misschien Wesley, maar het is goed mogelijk dat een duurdere spits plots de voorkeur krijgt.

Poll: Gaat Club Brugge 15 miljoen euro krijgen voor Wesley?

TAGS  I  Club Brugge  I  Lazio

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024