Club en RSCA krijgen uitstekend nieuws over target: “Hij blijft niet”

Club en RSCA krijgen uitstekend nieuws over target: “Hij blijft niet”
Maandag 11 juni 2018 - 13:00   I  

Het is niet de eerste keer en ongetwijfeld niet de laatste keer dat Club Brugge en RSC Anderlecht dezelfde speler op het oog hebben. Het meest recente dossier dat zowel op het bureau van Vincent Mannaert als dat Luc Devroe ligt, luistert naar de naam Mamadou Koné.

KAS Eupen huurde de Ivoriaanse aanvaller sinds januari van de Spaanse club Leganés. Koné maakte een meer dan degelijke indruk in de Jupiler Pro League en trok op die manier meteen de aandacht van Club Brugge, RSC Anderlecht en – in mindere mate – KRC Genk.

1 miljoen

Eén probleem: Eupen bemachtigde tijdens de onderhandelingen met Leganés een optie tot aankoop en kon dus sowieso als eerste beslissen of het Koné zou aantrekken. De aankoopoptie bedroeg 1 miljoen euro, maar uiteindelijk beslisten De Panda’s om dat bedrag niet op te hoesten. Dat maakte Eupen bekend via zijn officiële kanalen.

Uitstekend nieuws voor Club Brugge en Anderlecht, die uiteraard hun kans ruiken om de 26-jarige Koné binnen te halen. Koné speelde na de jaarwisseling vijftien wedstrijden voo Eupen en vond daarin vijf keer de weg naar doel.

Poll: Is Koné goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Kone  I  Eupen  I  Leganes  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024