Club heeft probleem met speler: "Een enigma voor trainers en ploegmaats"

Club heeft probleem met speler:
Maandag 14 mei 2018 - 19:14   I  

Club Brugge kroonde zich zondag tot kampioen van België, maar het is nu al duidelijk dat de spelerskern van Ivan Leko er over enkele maanden hélemaal anders kan uitzien. Enkele sterkhouders zullen vertrekken en verder is het ook uitkijken naar wat het bestuur van plan is met spelers zoals Emmanuel Dennis.

De Nigeriaanse aanvaller begon wervelend aan het nieuwe seizoen, maar kende nadien een serieuze terugval. Dennis kwam eigenlijk nooit meer boven water, ook niet in de play-offs. Bovendien is Dennis ook niet meteen de makkelijkste jongen om mee samen te werken...

"Na zijn blitzstart dacht iedereen dat Club de nieuwe Izquierdo in huis had. Maar al in september stokte de machine. Op een kleine opflakkering begin december na, ging het daarna steil bergaf. Is een enigma. Niet alleen voor zijn trainers en zijn ploegmaats, maar ook voor zichzelf. Even onnavolgbaar in zijn bewegingen op het veld als in de kronkels in zijn hoofd. Maar talent heeft hij wel. Op overschot zelfs", schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Geloof jij nog in Dennis?

TAGS  I  Dennis  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024