Club met een stevige sneer naar Anderlecht: "Domste wat je nu kan doen"

Club met een stevige sneer naar Anderlecht:
Donderdag 06 december 2018 - 20:33   I   door Redactie

Volgens Pascal De Maesschalck, hoofd opleidingen en Rik De Mil, coach van de beloften bij Club Brugge zit er weer heel wat talent aan te komen. Bij concurrent Anderlecht laten ze vlotjes hun talent doorstromen naar de eerste ploeg, maar die richting willen ze in Brugge niet uitgaan.

"Het slechtste dat je nu kunt doen, is paniekvoetbal spelen en er snel wat jongens in droppen", vertelt De Mil aan Sport/Voetbalmagazine. "Neen, we hebben een duidelijk plan wie wanneer klaar zal zijn. Die spelers moeten we geleidelijk brengen. Dat Anderlecht ermee uitpakt, moeten zij weten. Wij blijven daar rustig onder."

"Club zal altijd een kans geven aan jongeren, als ze daarvoor rijp zijn", pikt De Maesschalck in. "Ik ben hier sinds 2011, ik heb er veel zien passeren. Sommigen grijpen hun kans, anderen spelen elders en hadden een kortere passage. Nikola Storm is er nu door, Birger Verstraete ook, en Jur Schryvers doet het ook niet verkeerd. Er komen nog anderen aan, van twee jongens ben ik zelfs redelijk gerust. Maar alles op zijn tijd."

Poll: Welke aanpak werkt het beste volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024