'Club, RSCA, Genk én Gent strijden om duurste Belgische transfer ooit'

'Club, RSCA, Genk én Gent strijden om duurste Belgische transfer ooit'
Woensdag 13 maart 2019 - 07:31   I   door Redactie

Er is een absolute toptransfer in de maak in het Belgische voetbal. In het tussenseizoen zal Theo Bongonda zo goed als zeker naar een topclub uit de Jupiler Pro League verhuizen. Zulte Waregem moet en zal meewerken aan een transfer, maar alleen als er flink wat miljoenen op tafel komen.

Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge, Anderlecht, KRC Genk én AA Gent geïnteresseerd zijn in Bongonda. Volgens de entourage van de speler informeerden die vier clubs al naar de beschikbaarheid van Bongonda.

Het Laatste Nieuws weet dan weer dat Bongonda straks de duurste transfer ooit tussen twee Belgische clubs moet worden. Daar hopen ze althans op bij Zulte Waregem. De duurste uitgaande transfer van de fusieclub was die van Lukas Lerager naar Bordeaux.

De Deen leverde 3,5 miljoen euro op. In het geval van Bongonda hoopt Essevee op een veelvoud. De duurste transfer tussen twee Belgische clubs staat op naam van Club Brugge, dat vorige zomer 5 miljoen euro neertelde voor Kaveh Rezaei. Een record dat dus meer dan waarschijnlijksnel gaat sneuvelen.

Poll: Bij welke club zou jij Bongonda het liefst zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  voetbal  I  sport

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024