Club-speler bijt van zich af: "Hoe ik al werd afgemaakt, dat snap ik niet"

Club-speler bijt van zich af:
Vrijdag 10 augustus 2018 - 10:20   I  

Club Brugge ziet er dit seizoen helemaal anders uit dan vorig seizoen. Geen Anthony Limbombe meer op de flank, een nieuwe doelman in de goal en voorin is ook Abdoulay Diaby uit de ploeg verdwenen. Jelle Vossen en Wesley Moraes vormen het nieuwe spitsenduo.

Vorig seizoen was Vossen nog in belangrijk in het ultieme slot van de titelstrijd, maar daarvoor was zijn rol eerder beperkt. De spits krijgt dit seizoen meer speelkansen en wil zijn kansen ook grijpen. Dat hij vorig seizoen niet speelde begrijpt hij maar al te goed. Hij voelde zich toen niet goed en greep zijn kansen niet.

“Als ik goed in mijn vel had gezeten, had ik de coach wel opgezocht. Maar ik had geen recht van spreken, vond ik. Want als ik wel mijn kans kreeg, bleef ik onder mijn niveau. Pas in de play-offs voelde ik me goed. En door die kampioenengoal werd het niet helemaal een rotseizoen, ik was toch belangrijk geweest.” Dat vertlede Vossen aan Het Nieuwsblad.

"Hie ik al werd afgemaakt, dat snap ik niet"

Vossen krijgt heel vaak kritiek, maar die is niet altijd terecht. “Ik had het in Genk ook al: ofwel is men voor ofwel tegen mij. En in de pers is men meestal tegen. Hoe ik al werd afgemaakt, dat snapte ik vaak niet. Ze kunnen mij in elk geval nooit verwijten dat ik mij niet ten volle inzet. Ik ben eentje tussen alles in, hé: geen spits, geen spelmaker, eerder een 9,5. Wellicht is het dat. Ach, ik probeer gewoon mijn ding te doen en mij daar zo weinig mogelijk van aan te trekken. Ik zeg dat thuis vaak tegen mijn vrouw: Eigenlijk ben ik toch een gemakkelijke vent, hé.”

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024