Club-speler gooit hoge ogen: "Het valt iedereen op"

Club-speler gooit hoge ogen:
Dinsdag 11 september 2018 - 08:15   I  

Club Brugge prijkt na zes speeldagen aan de leiding in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart heeft dat onder meer te danken aan nieuwkomer Arnaut Danjuma. De Nigeriaanse Nederlander gooide al meteen hoge ogen in de Belgische competitie.

"Ik denk dat ik de stijgende lijn te pakken heb en dat iedereen dat ook opvalt", vertelt Danjuma in een interview met De Telegraaf. "Hoe meer wedstrijden ik ga spelen, hoe meer mensen ik kan overtuigen dat ik van waarde kan zijn voor het Nederlands elftal.”

Danjuma hoopt in de toekomst uit te komen voor Oranje. "Ik spreek altijd uit wat ik denk, soms zorgt dat voor negativisme, maar ik denk dat ik over de kwaliteiten beschik om van waarde te zijn voor Oranje. Daar geloof ik heilig in, maar het is niet dat ik nu al denk: jammer dat ik er niet bij zit."

Jong Oranje

"De eerste wedstrijd waarnaar ik kijk, is die tegen Jong Schotland. Laten we die eerst maar eens winnen om het EK nog te kunnen halen”, vertelt de winger die zich dezer dagen dus mag bewijzen bij jong Oranje.

"Ik kan wel zeggen dat ik heel graag naar het ’grote’ Oranje wil, maar als ik niet goed genoeg speel, is het mijn eigen schuld. Ik ben iemand die daarbij voornamelijk op zichzelf gefocust is. Ik zorg dat ik het bij Club Brugge goed doe en tegen Schotland moet ik hier weer van waarde zijn.”

Poll: Ben jij onder de indruk van de start van Danjuma?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024