Coosemans: "Dat ik een vlag van Club op de middenstip van Gent heb gelegd?"

Coosemans:
Vrijdag 13 juli 2018 - 07:30   I  

Colin Coosemans staat sinds kort op de loonlijst bij AA Gent, de grote rivaal van één zijn vorige werkgevers... Club Brugge. Indertijd zou de doelman zelfs een vlag van Club Brugge op de middenstip van AA Gent hebben gelegd. Iets wat hij nu evenwel tegenspreekt.

“Ik las dat ik een vlag van Club Brugge op de middenstip van AA Gent zou hebben gelegd, maar dat is fake news. Tenzij ik aan geheugenverlies lijd, ben ik tweehonderd procent zeker dat ik dat nooit heb gedaan", zegt Coosemans in Het Nieuwsblad.

"Ik kreeg na mijn competitiedebuut in Jan Breydel, uitgerekend tegen AA Gent, een vlag toegeworpen en heb daarmee gezwaaid. Maar ik was achttien jaar, had net mijn debuut gemaakt en we wonnen. Ik zat op een wolk", verduidelijkt de goalie.

Plasje voor Gentse spionkop

Als Mechelen-doelman ging Coosemans ook achter de boarding van de Ghelamco Arena een plasje maken, vlak voor de spionkop van Gent. “Dat had niets met AA Gent te maken. Ik moest gewoon hoognodig. Kijk, er zal altijd wel een speciale energie rond mij hangen als Club tegen Gent speelt, maar daar heb ik geen probleem mee", besluit de doelman.

Poll: Is Coosemans goed genoeg om eerste doelman van Gent te zijn?

TAGS  I  Coosemans  I  AA Gent  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024