'Coosemans neemt deze beslissing over transfer naar eersteklasser'

'Coosemans neemt deze beslissing over transfer naar eersteklasser'
Donderdag 17 mei 2018 - 17:00   I  

Colin Coosemans degradeerde samen met KV Mechelen naar de Proximus League, maar de kans is klein dat de doelman volgend seizoen ook effectief in 1B tussen de palen zal staan. De 25-jarige doelman geniet interesse van verschillende ploegen en heeft nu ook een duidelijke beslissing over zijn toekomst genomen.

Achter de Kazerne hoopten ze de voorbije dagen en weken nog dat Coosemans ondanks de degradatie naar 1B bij de club zou blijven, maar dat bleek ijdele hoop. De doelman heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij ook volgend seizoen op het hoogste niveau wil spelen. Coosemans zal Mechelen in de komende weken dan ook zéker verlaten. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

KV Oostende?

Waar de toekomst van Coosemans ligt, is nog niet helemaal duidelijk. KV Oostende wil de ex-keeper van Club Brugge en Waasland-Beveren maar wat graag naar de Versluys Arena halen, maar de vraagprijs van Mechelen is momenteel nog een struikelblok. KV wil minstens 1,5 miljoen euro vangen voor Coosemans en dat vinden ze bij KVO een hoog bedrag.

Het Nieuwsblad meldde eerder deze week al dat Coosemans zelf open staat voor een transfer naar Oostende. De sluitpost van Mechelen kreeg al een voorstel van Oostende, dat op zijn beurt een tegenvoorstel ontving. Beide partijen groeien naar elkaar toe, dus in principe zou er snel sprake van een akkoord kunnen zijn. Als KVO nog enkele dure spelers kan verkopen, kan het ook meer geld betalen aan Mechelen.

Poll: Zou Coosemans een goede aanwinst zijn voor KV Oostende?

TAGS  I  Coosemans  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024