Coucke blijft komaf maken met 'oude Anderlecht' en ontslaat alweer 5 mensen

Coucke blijft komaf maken met 'oude Anderlecht' en ontslaat alweer 5 mensen
Zaterdag 12 mei 2018 - 21:30   I  

Marc Coucke wil liever met een tabula rasa beginnen in Anderlecht. Wat Herman Van Holsbeeck en het oude bestuur allemaal hebben gedaan zint Coucke blijkbaar niet zo en daarom maakt hij ook grote kuis in Neerpede. Dat betekent dat enkele oude trawanten moeten opstappen.

'Na sportief directeur Herman Van Holsbeeck, advocaat Daniel Spreutels en Robert Steeman - manager van de vrouwenploeg - stuurt de nieuwe voorzitter nog vijf medewerkers de laan uit. Het gaat om Pierre Leroy (verantwoordelijke voor de autoleasing), Jean-Claude Collignon (infrastructuur), Jean-Pierre Kindermans (verantwoordelijke voor de werkvergunningen, visa's en rondleidingen in het stadion) en Pierre Desmet en Yvon Verhoeven (medewerkers van de Constant Vanden Stockfoundation, het liefdadigheids­project).' Dat weet Het Nieuwsblad.

Het zijn allemaal oude vrienden van Roger Vanden Stock die al jarenlang op de club aanwezig zijn. Normaal gezien mochten de heren hun contract tot 2019 volmaken, maar daar steekt Coucke nu dus een stokje voor. De club heeft het financieel niet al te breed en daarom probeert Coucke nu om te besparen waar mogelijk is. 

Poll: Zou de financiële situatie van Anderlecht zo ernstig zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024