"Coucke gaat transfers doen die niemand ziet aankomen"

Zaterdag 12 mei 2018 - 08:45   I  

Marc Coucke zorgt momenteel voor een nieuwe wind in het Astridpark. Waar hij aan de kust regelmatig kon genieten van een frisse zeebries, stormt het vaker wel dan niet in Anderlecht. De lat ligt er ontzettend hoog en de ambitieuze Coucke zal die lat zelf nog wat hoger gaan leggen.

Volgens Marc Degryse mogen de Anderlecht-fans zich binnenkort aan enkele straffe transfers verwachten. Volgens hem is Coucke van plan om er een stevige lap op te geven en om zwaar uit te pakken op de transfermarkt. Geheel in zijn eigen stijl.

"Coucke gaat er deze zomer een patat op geven. Je zult zien: hij gaat transfers doen die niemand zag aankomen. Coucke gaat niet normaal doen. Want hij ís niet normaal. Hein, alles komt goed!", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

Nood aan volledig nieuwe defensie

En volgens Degryse is dat nodig ook. "Waar moet ik beginnen (lacht). Om te beginnen heb je een volledig nieuwe defensie nodig. Dendoncker vertrekt, Sá... En met alle respect voor Deschacht, maar 't is toch ook eens tijd dat je daar een streep onder trekt."

Enkel Markovic een Anderlecht-speler

En ook elders heeft Anderlecht nog versterkingen nodig. "Op het middenveld moet je zorgen dat Kums uit de schaduw kan komen, en voorin... tja, daar heb je spelers nodig die met een actie het verschil kunnen maken. Ik zou er alles aan doen om Markovic te houden - hij staat boven de Belgische competitie."

Poll: Verwacht je veel van de transfers van Coucke?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Degryse

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024