'Coucke heeft nieuwe transfer beet, contract van 4 seizoenen ligt klaar'

'Coucke heeft nieuwe transfer beet, contract van 4 seizoenen ligt klaar'
Vrijdag 18 mei 2018 - 07:00   I  

RSC Anderlecht maakt momenteel serieus werk van versterking. Eén van de spelers die hoog op het verlanglijstje van Marc Coucke en Luc Devroe staat, is Luka Adzic. Het toptalent van Rode Ster Belgrado wil komende zomer naar het buitenland en zou zelfs de voorkeur geven aan een avontuur bij paars-wit.

En die transfer is nu bijna helemaal rond. Het Laatste Nieuws weet dat zijn makelaar rond de tafel zit met Anderlecht en ook de speler zelf heeft de onderhandelingen bevestigd. "Ik praat inderdaad met Anderlecht", aldus Adzic gisteren. "Sowieso verleng ik niet. Ik wil hogerop." Er ligt voor hem een contract van vier seizoenen klaar.

Anderlecht lijkt met Adzic een technisch sterke speler in huis te halen met een goede linkervoet. 'In eerste instantie fysiek is er nog progressiemarge bij de frêle Adzic, zo valt in Servië te horen. Adzic' kwaliteiten liggen aan de bal: hij is technisch vaardig, heeft een uitstekende linkervoet - hij was goed voor vier goals in 26 competitieduels - en kan prima dribbelen. Daarnaast zijn ook zijn stilstaande fases en zijn versnelling wapens.'

Cristiano Ronaldo

Zijn grote voorbeeld is trouwens Cristiano Ronaldo en de jonge Serviër heeft net als zijn idool een gezonde portie frivoliteit. Zo plaatst hij regelmatig foto's van zichzelf op zijn Instagram terwijl hij pronkt met zijn blote bast. Hij pronkt ook graag met dure merkkledij.

Poll: Goede transfer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Adzic

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024