'Coucke heeft plan klaar om Club Brugge volledig voor schut te zetten'

'Coucke heeft plan klaar om Club Brugge volledig voor schut te zetten'
Vrijdag 15 maart 2019 - 18:14   I   door Redactie

RSC Anderlecht leeft weer. Er viel vorige week, toen Anderlecht zich na een 2-0-zege tegen KV Kortrijk verzekerde van play-off 1, een enorme last van de schouders van Marc Coucke. De voorzitter van paars-wit wil nu meer. Veel meer, als het kan.

Volgens Het Nieuwsblad droomt Coucke ervan om Club Brugge en KRC Genk in de play-offs volledig voor schut te zetten. De rijke zakenman wil koste wat het kost de titel pakken met Anderlecht en de concurrentie op die manier het nakijken geven..

"Hoe moeilijk het seizoen ook is geweest, in play-off 1 is alles mogelijk. In hun stoutste dromen zullen Marc Coucke en Michael Verschueren er ongetwijfeld al eens hebben gefantaseerd over een historische inhaalrace. Eerst over Antwerp springen, dan voorbij Standard glippen om dan Club Brugge en RC Genk de stuipen op het lijf te jagen", schrijft Het Nieuwsblad.

Dimata en Trebel

Coucke en co hopen dat de terugkeer van de geblesseerden Landry Dimata en Adrien Trebel het elftal van Fred Rutten een boost kan geven. Of die twee spelers voor een hemelsbreed verschil kunnen zorgen in play-off 1, zal de toekomst uitwijzen.

Poll: Denk jij dat Anderlecht dit seizoen nog kampioen kan worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024