Coucke ligt zwaar overhoop met Rutten: 'Dit is er aan de hand'

Coucke ligt zwaar overhoop met Rutten: 'Dit is er aan de hand'
Zondag 14 april 2019 - 12:00   I   door Redactie

Het is crisis in Anderlecht. Grote crisis. Vrijdagavond werd de wedstrijd op het veld van Standard stopgezet omwille van het wangedrag van de meegereisde fans van paars-wit, maar daar blijft het niet bij. Ook binnen de club zijn er problemen.

Zo zou voorzitter Marc Coucke al flink wat spijt hebben van het feit dat hij enkele maanden geleden Fred Rutten heeft aangesteld als opvolger van Hein Vanhaezebrouck. Rutten is tot op heden niet de juiste trainer voor dit Anderlecht gebleken en dat steekt bij Coucke.

Bovendien zou Coucke ook serieus overhoop liggen met Rutten. Wat er precies aan de hand is? Volgens La Dernière Heure gelooft Rutten niet in de kern die hij ter beschikking heeft. Slechts enkele spelers kunnen hem bekoren. De Nederlander kan dat in de media natuurlijk niet zeggen, maar binnenskamers groeit zijn onvrede.

Coucke begrijpt Rutten niet

Coucke begrijpt daar niets van. Samen met zijn rechterhand Michael Verschueren is Coucke immers van mening dat de huidige kern van paars-wit tot veel meer in staat moet zijn. Coucke en Verschueren mikten voor aanvang van play-off 1 op plaats drie - volgens hen een meer dan realistische doelstelling. Coucke en Verschueren viseren dan ook Rutten, want hij zou volgens hen niet voldoende uit de spelers halen.

Zoals het er nu naar uitziet, is Rutten dan ook aan zijn laatste wedstrijden als trainer van Anderlecht bezig. Ten laatste na afloop van de play-offs zal hij bedankt worden voor bewezen diensten.

Poll: Denk jij dat Rutten volgend seizoen nog trainer van Anderlecht zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024