Coucke neemt alle twijfels weg en regelt plots 10(!) contractverlengingen

Coucke neemt alle twijfels weg en regelt plots 10(!) contractverlengingen
Maandag 11 juni 2018 - 17:55   I  

Het was een donderslag bij heldere hemel toen het 'nieuws' bekend raakte dat Marc Coucke de vrouwenploeg, die net kampioen was geworden, ging opdoeken. Dat bleek uiteindelijk niet te kloppen, al vertelde de voorzitter wel dat er werk gemaakt moest worden van de vrouwenploeg. Echt rendabel zou die niet zijn.

Marc Coucke heeft nu alvast alle twijfels weggenomen, want hij maakte de afgelopen tijd werk van maar liefst 10 contractverlengingen. De speelsters die zich ongerust maakten over hun toekomst hebben er dus slapeloze nachten voor niets opzitten.

Anderlecht maakte het nieuws vandaag overigens zelf bekend. "Wij zijn druk in de weer met de voorbereiding van het volgende seizoen van het eerste vrouwenelftal en zijn deelname aan de Champions League. Daarom hebben de afgelopen dagen verschillende speelsters een nieuw contract getekend." De speelsters die een nieuw contract tekenden zijn: Inès Fernandez, Laura De Neve, Laura Deloose, Sheryl Merchiers, Charlotte Tison, Tine De Caigny, Elke Van Gorp, Sarah Wijnants, Ella Van Kerkhoven en Britt Vanhamel.

Poll: Goede zaak dat Anderlecht blijft investeren in vrouwenvoetbal?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024