'Coucke plaatst bod op toptalent, Anderlecht dicht bij nieuwe transfer'

'Coucke plaatst bod op toptalent, Anderlecht dicht bij nieuwe transfer'
Donderdag 17 mei 2018 - 08:40   I  

RSC Anderlecht maakt momenteel serieus werk van versterking. Eén van de spelers die hoog op het verlanglijstje van Marc Coucke en Luc Devroe staat, is Luka Adzic. Het toptalent van Rode Ster Belgrado wil komende zomer naar het buitenland en zou zelfs de voorkeur geven aan een avontuur bij paars-wit.

Coucke is dan ook niet bij de pakken blijven zitten en heeft volgens Het Nieuwsblad een bod van 800 000 euro geplaatst op de Adzic. Aangezien zijn contract bijna afloopt (in december) kan Rode Ster niet erg veel meer vragen voor de jonge speler.

Hij wil weg

Het mag trouwens duidelijk zijn dat het jonge talent Rode Ster wil verlaten. Zo speelde hij een smerig spelletje toen hij de vraag kreeg om zijn contract te verlengen. Dat kon enkel als hij de garantie kreeg om in 70% van de wedstrijden te mogen beginnen. 

'In de Balkan ontstond deze week trouwens heel wat heisa rond Adzic. Rode Ster deed hem een nieuw vierjarig contractvoorstel, maar de entourage van Adzic wilde naar verluidt alleen tekenen als hij de garantie kreeg om in 70 procent van de matchen in de basiself te beginnen. Het was vooral een manier om Rode Ster af te wimpelen.' Dat schrijft Gazet van Antwerpen.

Poll: Is dit een goede deal?

TAGS  I  Anderlecht  I  Adzic  I  Rode Ster Belgrado

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024