'Coucke verliest vertrouwen in Vanhaezebrouck en praat met deze topcoach'

'Coucke verliest vertrouwen in Vanhaezebrouck en praat met deze topcoach'
Woensdag 16 mei 2018 - 09:36   I  

Hein Vanhaezebrouck had zijn eerste seizoen bij Anderlecht wellicht anders voorgesteld. Vanhaezebrouck kwam met hoge verwachtingen naar het Astridpark, maar kon die om meerdere redenen niet inlossen.

Toen Coucke Anderlecht overnam werden er meteen vragen gesteld bij de toekomst van Vanhaezebrouck. Coucke zou geen fan zijn van Hein, die een trainer was van het oude bestuur. De droomtrainer, dat wel; al kon die droomtrainer tot dusver niet overtuigen.

Het Duitse Bild weet dan ook dat Coucke Vanhaezebrouck wil vervangen door een grote naam mét internationaal aanzien. Nu valt de naam van Willy Sagnol, de Franse topcoach. Sagnol zit momenteel in de technische staf van Bayern München, maar zou klaar zijn voor een uitdaging als T1. Sagnol zou hoog op het verlanglijstje staan van Coucke door zijn talenkennis en zijn prima communicatie. Sagnol heeft bovendien ervaring met jonge spelers en er zouden volgens Bild ook al gesprekken zijn geweest.

Anderlecht ontkent

Anderlecht ontkent die geruchten wel. Zowel Coucke als Devroe hebben in een recent verleden hun vertrouwen nog uitgesproken in hun trainer en de (voorlopige) derde plaats zal daar ook niets aan veranderen. Het zou dus gaan om 'fake news' volgens paars-wit.

Poll: Past Sagnol beter bij Anderlecht dan Vanhaezebrouck?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bayern München  I  Vanhaezebrouck  I  Sagnol

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024