'Coucke zet Verschueren onder druk, toptransfer in de maak bij Anderlecht'

'Coucke zet Verschueren onder druk, toptransfer in de maak bij Anderlecht'
Woensdag 15 januari 2020 - 12:00   I   door Redactie

Michael Verschueren kreeg dinsdag te horen dat hij uit de raad van bestuur bij RSC Anderlecht wordt gebonjourd. Verschueren blijft wel sportief directeur, maar het is nog maar de vraag wat voorzitter Marc Coucke precies van plan is met de zoon van Mister Michel.

Eén ding is duidelijk: de druk op Verschueren neemt toe. "Verschueren blijft sportief directeur van Anderlecht. Maar met de komst van Wouter Vandenhaute komt er toch druk op zijn positie. Deze maand moet Verschueren jr. echt bewijzen tot wat hij in staat is op de transfermarkt. Hij heeft een toptransfer nodig", schrijft Het Nieuwsblad.

Zoals het er nu naar uitziet, is een toptransfer ook in de maak. Bij paars-wit doen ze alleszins alles aan om te kunnen cashen bij een uitgaande transfer. "Sowieso zal paars-wit om weer een gezonde club te worden meer sportieve inkomsten moeten genereren. Met andere woorden: de kern moet afgeslankt worden en er moet eens een speler verkocht worden tegen een dikke prijs", schrijft HNB"We zijn echter half januari en Anderlecht leende alleen Thelin uit zonder aankoopoptie."

Coucke zet Verschueren onder druk

"Voor Trebel, Mu­sona, Chipciu, Saief, Sanneh, Makarenko… zijn er wel geruchten, maar nog geen oplossingen. Ligt de vraagprijs dan te hoog? Weigeren de spelers? Marc Coucke vindt alvast dat een sportief directeur ook een harde, maar goeie verkoper hoort te zijn. Hij moet zijn eigen vrouw kunnen slijten", besluit Het Nieuwsblad.

Poll: Vind jij Michael Verschueren geschikt voor de functie van sportief directeur?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024