Courtois neemt afscheid van Chelsea en legt beslissing uit aan fans

Courtois neemt afscheid van Chelsea en legt beslissing uit aan fans
Woensdag 08 augustus 2018 - 22:50   I  

Thibaut Courtois heeft zijn gedroomde transfer beet. Hij zal dit seizoen het doel van Real Madrid verdedigen nadat hij vier seizoenen lang het trouwe sluitstuk was van Chelsea.

Via een bericht op Facebook heeft Courtois nu afscheid genomen van de club en van de fans. Hij bedankte de club voor de kans die hij als 19-jarige jongen kreeg. Hij kijkt dan ook met een goed gevoel terug naar zijn jaren bij de club.

"Ik was slechts negentien jaar toen de club geloofde in mijn capaciteiten. Het feit dat zo’n grote club me al volgde was een droom die uitkwam. De beslissing om me eerst uit te lenen hielp me om te groeien tot een keeper die geschikt was voor Chelsea. Toen ik terugkwam was ik zeer blij dat ik deel kon uitmaken van een van de grootste teams ter wereld. Met het spelen in de Premier League vervulde ik een kinderdroom. Ik ben trots op mijn twee Premier League-titels, de League Cup en de FA Cup.”

Dat heeft meegespeeld in mijn beslissing"

Voor de fans deed hij nog eens zijn beslissing uit de doeken. “Tenslotte wil ik de fans bedanken voor hun geweldige steun de laatste jaren. Ik hoop dat jullie begrijpen dat het feit dat ik korter bij mijn kinderen kon zijn, meegespeeld heeft in mijn beslissing.”

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024