Courtois schrijft Chelsea open brief, maar verwijdert die om trieste reden

Courtois schrijft Chelsea open brief, maar verwijdert die om trieste reden
Donderdag 09 augustus 2018 - 09:30   I  

Gisteren werd de deal tussen Chelsea en Real Madrid dan eindelijk beklonken. Thibaut Courtois zegt Chelsea na vier mooie jaren vaarwel om volgend seizoen de koninklijke kleuren van het grote Real Madrid te verdedigen.

Die transfer viel bij heel wat Chelsea-fans in het verkeerde keelgat. Zo deelde hij gisteren via Facebook een open brief waarin hij Chelsea bedankte voor de vier mooie jaren. "Ik was slechts negentien jaar toen de club geloofde in mijn capaciteiten. Het feit dat zo’n grote club me al volgde was een droom die uitkwam. De beslissing om me eerst uit te lenen hielp me om te groeien tot een keeper die geschikt was voor Chelsea. Toen ik terugkwam was ik zeer blij dat ik deel kon uitmaken van een van de grootste teams ter wereld. Met het spelen in de Premier League vervulde ik een kinderdroom. Ik ben trots op mijn twee Premier League-titels, de League Cup en de FA Cup.”

Ook de fans werden persoonlijk aangesproken. “Tenslotte wil ik de fans bedanken voor hun geweldige steun de laatste jaren. Ik hoop dat jullie begrijpen dat het feit dat ik korter bij mijn kinderen kon zijn, meegespeeld heeft in mijn beslissing.”

Weinig begrip

Op veel begrip van de Chelsea-fans kon Courtois jammer genoeg niet rekenen. Al na dertig minuten haalde Courtois de brief offline omdat hij te veel negatieve reacties vanwege de fans kreeg. Dat weet The Sun. Courtois heeft alvast één groot voordeel. Dit seizoen kan hij Chelsea niet treffen, aangezien de Engelsen geen Champions League zullen spelen. Courtois dan weer wél.

 

Poll: Heb jij begrip voor de frustratie van de Chelsea-fans?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024