Custovic maakt nu zelf beslissing over zijn toekomst

Custovic maakt nu zelf beslissing over zijn toekomst
Vrijdag 13 oktober 2017 - 06:35   I  

Adnan Custovic weet na dit weekend of hij al dan niet mag blijven als T1. Coucke beslist namelijk na de wedstrijd tegen Club Brugge of hij voldoende positieve aspecten heeft gezien om door te gaan met de Bosniër.

Custovic zelf barst van de ambitie en zou maar al te graag doorgaan als T1 van KV Oostende. Toch heeft hij al een duidelijke boodschap richting Coucke als die toch zou beslissen om een andere coach aan te stellen.

"Als Marc Coucke na zondag zegt dat ik geen T1 blijf, dan is dat voorbestemd en keer ik gewoon terug in mijn rol als T2", aldus Custovic in Het Laatste Nieuws.

Custovic weet dat veel zaken afhangen van de nodig portie geluk en voor hem is het T1-schap ook allemaal nog nieuw. Toch geniet hij zichtbaar van de kans die hij momenteel krijgt.

"Weet je, bij de rust in Kortrijk, toen het 1-0 stond, twijfelde ik aan alles. De spelers ook, dat voelde ik zo. Toch heb ik ze opgepept. Of toch geprobeerd. En dan winnen we nog met wat geluk. Ik stuurde achteraf meteen een berichtje naar mijn broer: 'God denkt aan zijn Adi'. Tijdens de rust heeft Hij beslist dat ik nog wat langer T1 mocht blijven."

Poll: Blijft Custovic aan het roer als T1?

TAGS  I  KV Oostende  I   Custovic  I   Coucke

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024