De Boeck snapt er niets van: "We hebben dat meermaals laten zien"

De Boeck snapt er niets van:
Zaterdag 11 augustus 2018 - 11:11   I

KV Kortrijk mocht gisteren al na tien minuten zijn koffers pakken. Danjuma had Club Brugge dan al op 2-0 gezet na twee identieke acties. Club Brugge kende zo wellicht de gemakkelijkste wedstrijd van het seizoen.

Voor een trainer is het op zo'n momenten sterven langs de zijlijn. Je werkt een hele week naar die wedstrijd toe en tekent tal van tactische plannen uit. Maar als je zo eenvoudig op achterstand komt, dan zou zelfs de meest rustige trainer zijn geduld verliezen.

Dat gebeurde ook bij Glen De Boeck, die Idir Ouali, rechtstreekse tegenstander van Danjuma, tijdens de rust in de kleedkamer liet. De Boeck was scherp voor de flankspeler zonder zijn naam te vermelden. "Als je na zeven minuten 2-0 achter staat op Club Brugge, dan is de wedstrijd natuurlijk over", zuchtte Glen De Boeck bij Het Laatste Nieuws. "We hebben de beweging van Danjuma meermaals laten zien tijdens de voorbereiding en toch glipte hij gemakkelijk voorbij."