De Camargo en ambitieus KV Mechelen hopen nog op 1A: "De zaak loopt"

De Camargo en ambitieus KV Mechelen hopen nog op 1A:
Dinsdag 15 mei 2018 - 22:45   I  

Igor De Camargo maakte de overstap van APOEL Nicosia naar KV Mechelen. Toch een verrassend sterke slag van Mechelen dat degradeert naar 1B. Eerder op het seizoen speelde De Camargo nog in de groepsfase van de Champions League en afgelopen weekend speelde het nog kampioen in Cyprus.

Eerder speelde de Belgische Braziliaan al bij Racing Genk en Standard en zal nu het mooie weer gaan maken in 1B bij KV Mechelen. "Ik ben blij om terug in België te zijn”, vertelde een tevreden De Camargo. “Vooral omdat Malinwa erg ambitieus is na het afgelopen rampseizoen. Maar wie weet beginnen we alsnog in 1A. Er loopt immers nog altijd een zaak tegen de licentie van Moeskroen”, vertelt de Braziliaan hoopvol aan HLN.

Ook kon De Camargo aan de slag in zijn vaderland. “Hoe dan ook gaan we proberen er een mooi seizoen van te maken. Maar nu eerst op vakantie, naar Brazilië. Ik voelde te weinig ambitie tijdens die gesprekken. Het was leuk geweest voor mijn familie om mijn kwaliteiten te kunnen laten zien in Brazilië. Maar uiteindelijk is een voetbalveld daar ook gewoon groen, net als hier.”

KV Mechelen haalde uiteindelijk De Camargo gratis op en de aanvaller tekende een contract voor twee seizoenen bij Malinwa. “Voor zo’n overstap moet je ‘courage’ hebben, hé. Wie mij kent, weet dat ik vooral belang hecht aan plezier in het voetbal. Dat zie ik hier wel goed komen bij Malinwa.”

Poll: Blijft KV Mechelen nog in 1A?

TAGS  I  De Camargo  I  KV Mechelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024