De Condé bevestigt komst van topper bij Racing Genk: "Snel en explosief"

De Condé bevestigt komst van topper bij Racing Genk:
Dinsdag 12 juni 2018 - 10:30   I  

KRC Genk heeft maandagmiddag een serieuze versterking voor volgend seizoen binnengehaald. De Limburgers maakten de komst van de gewilde Joseph Paintsil officieel bekend. Ook Club Brugge en RSC Anderlecht hadden Paintsil op het oog, maar zij komen dus te laat. In de Luminus Arena zijn ze alvast in hun nopjes met de komst van de vleugelaanvaller.

Zo denkt Dimitri De Condé, technisch directeur van Racing Genk, dat ze met Paintsil echt een topper hebben binnengehaald. In Het Belang van Limburg praat hij over de kwaliteiten van de jonge aanvallende spelers en als we De Condé mogen geloven krijgen we vuurwerk te zien in Genk volgend seizoen.

"Paintsil is pijlsnel. Een heel explosieve aanvaller met een meer dan behoorlijke techniek, die ook nog eens vrij makkelijk scoort. Wij waren op zoek naar een efficiënte speler die voor diepgang zorgt. Paintsil is geen pingelaar: hij speelt de ballen snel in en maakt daarna meteen de loopactie. Op die manier creëert hij ruimte voor zichzelf en voor anderen", aldus De Condé.

Twee miljoen

Volgens Ghanese media zou de jonge speler zo'n 2 miljoen hebben gekost. "De 20-jarige Ghanees zette zijn handtekening onder een contract voor 4 (+ 1) seizoenen. Volgens Ghanese media ligt de transfersom in de buurt van de twee miljoen euro." Dat schrijft Het Belang van Limburg.

Poll: Gaan ze plezier beleven aan Paintsil in Genk?

TAGS  I  RC Genk  I  Painstil

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024