"De fans zijn tevreden. Hun club brengt het mooiste voetbal van België”

Maandag 10 september 2018 - 16:47   I  

De nieuwe jaargang in de Jupiler Pro League trok zich eind juli opnieuw op gang. Ondertussen zijn de eerste zes speeldagen al achter de rug. Club Brugge prijkt aan de leiding, maar een andere ploeg heeft al indruk weten te maken.

“De supporters van KRC Genk zijn in hun nopjes. Hun geliefde club brengt het mooiste voetbal van België en koppelt dit nu ook aan resultaten. De club en de supporters zitten weer op één lijn", heeft Het Nieuwsblad niets dan lof in petto voor de Limburgse formatie.

Al wordt het waarschijnlijk ook een zwaar en slopend seizoen voor Genk. “Het Europese programma zal ongetwijfeld hier en daar zijn tol eisen in de competitie, maar de selectie van Clement is op elke positie dubbel bezet. De Limburgers willen op allen fronten hoge ogen gooien.”

"Succes is nu misschien wel mogelijk"

Vorig seizoen werd Genk al tot de outsiders voor de titel gerekend, maar onder Albert Stuivenberg werd de start toen gemist. HNB verwacht dit seizoen meer van Clement en zijn troepen. “De verwachtingen waren vorig seizoen ook hoog, maar met één jaartje meer ervaring op de teller is succes nu misschien wel mogelijk.”

Poll: Speelt Genk het mooiste voetbal van België?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024