De nieuwe Cristiano Ronaldo staat klaar: “Hij is een uitzonderlijk talent”

De nieuwe Cristiano Ronaldo staat klaar: “Hij is een uitzonderlijk talent”
Donderdag 13 september 2018 - 12:46   I  

Cristiano Ronaldo (33) staat al járen aan de top van het internationale voetbal, maar de Portugees zit natuurlijk al in de herfst van zijn carrière. Het is nu al de vraag welke spelers de fakkel kunnen overnemen als Ronaldo het voetbal vaarwel zegt.

Gareth Southgate, de bondscoach van Engeland, is van mening dat er met Marcus Rashford (20) iemand klaarstaat die in de voetsporen van Ronaldo kan treden. “Rashford is een uitzonderlijk talent”, steekt Southgate in de Engelse media van wal.

“We mogen niet vergeten dat iemand als Harry Kane op die leeftijd nog maar nauwelijks wedstrijden bij een eerste elftal had gespeeld. Rashford kan je het best vergelijken met enkele andere topspelers die op jonge leeftijd zijn doorgebroken.”

De vergelijking met Ronaldo

“De overstapjes waarmee Cristiano Ronaldo op jonge leeftijd mee uitpakte waren opmerkelijk, maar hij slaagde er toen nog niet in om zijn dribbels te concretiseren in het aantal doelpunten dat Rashford nu al maakt.”

“We moeten Marcus alle tijd geven om zich verder te ontwikkelen. Hij speelde al veel wedstrijden, hoewel hij niet iedere week opnieuw in de ploeg staat. Ik ben alleszins tevreden dat hij na deze interlandbreak (Rashford scoorde twee keer op rij bij Engeland, nvdr.) met veel vertrouwen terugkeert naar zijn club.”

Poll: Kan Rashford net zo goed worden als Ronaldo?

TAGS  I  Manchester United  I  Engeland  I  Juventus

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024