De Sutter moét iets kwijt over zijn vertrek bij Club Brugge: "Ik beken het"

De Sutter moét iets kwijt over zijn vertrek bij Club Brugge:
Woensdag 12 september 2018 - 08:05   I  

Tom De Sutter (33) zit momenteel zonder werkgever. Zijn contract bij Sporting Lokeren werd in onderling overleg ontbonden en dus moet de spits op zoek naar een nieuwe ploeg. En zeggen dat De Sutter enkele jaren geleden gewoon nog basisspeler was bij Club Brugge.

Aan het begin van het kampioenenjaar onder Michel Preud'homme verhuisde De Sutter naar Turkije om er voor Bursaspor te gaan spelen. Een avontuur dat tegenviel, onder meer omdat De Sutter lange tijd op zijn loon moest wachten. En ondertussen zag hij blauw-zwart zonder hem kampioen worden.

"Ik beken: dat deed wel pijn, toen ik zag dat ze kampioen werden", geeft de spits eerlijk toe in Sport/Voetbalmagazine. "Maar mijn keuze voor Turkije was er niet een voor het geld alleen. Het ging ook om de ervaring om ooit eens in het buitenland te spelen."

Heimwee

"Ik denk dat er heel weinig mensen in mijn positie neen gingen zeggen tegen zo’n aanbieding. Dat het sportief zou tegenvallen, weet je niet op voorhand. Bovendien kan ik zeggen dat we nu af en toe nog met heimwee terugkijken naar die ervaring in Turkije, omdat we daar als gezin een heel leuke tijd kenden. Het enige waar ik tot nu toe in mijn carrière misschien spijt van heb, is dat ik te snel voor Lokeren tekende."

TAGS  I  Club Brugge  I  Lokeren  I  Bursaspor

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024