Dedryck Boyata heeft belangrijke boodschap over blessure Kompany

Dedryck Boyata heeft belangrijke boodschap over blessure Kompany
Zaterdag 09 juni 2018 - 14:15   I  

Dedryck Boyata staat klaar in het geval dat Vincent Kompany niet tijdig fit geraakt. De verdediger van Celtic won dit seizoen alles wat er winnen valt in Schotland, maar toch lijkt niet iedereen overtuigd te zijn van zijn kwaliteiten.

Boyata zelf is er alvast klaar voor, al hoopt hij dat Kompany wel fit geraakt. De verdediger van Manchester City is heel belangrijk voor het elftal en niet alleen op het veld. Ook Boyata kan altijd terecht bij Kompany, die blijkbaar op alles een antwoord heeft. Hij denkt ook dat het wel goed zal komen, want Kompany revalideert altijd erg snel. 

“Ik ken Vincent al tien jaar. Hij is dan ook veel meer dan een collega, wij zijn echte vrienden”, zei hij. “We praten over alles en ik kan altijd bij hem terecht als ik mijn frustraties wil uiten of vragen heb. Hij heeft ook altijd op alles een antwoord, dat is typisch voor Vincent. En hij blijft altijd positief, zelfs als hij geblesseerd is. Het is jammer wat er tegen Portugal gebeurd is met hem, maar Vincent revalideert altijd zeer snel", aldus Boyata volgens HLN.

 

Poll: Heb jij vertrouwen in Boyata?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Kompany  I  Boyata

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024