Degryse heeft gouden raad voor Gent: "Haal hem als vervanger Vanderhaeghe"

Degryse heeft gouden raad voor Gent:
Zaterdag 12 mei 2018 - 07:31   I  

AA Gent zakte als een soufflé in elkaar deze play-offs. Vanderhaeghe kreeg zijn ploeg niet meer op de rails en met nog wedstrijden tegen Anderlecht en Club Brugge wordt Europees voetbal plots wel erg moeilijk.

Marc Degryse maakt in Het Laatste Nieuws de balans op van het seizoen en staat daarbij ook stil bij de malaise in de Ghelamco Arena. Degryse vreest dan ook dat Vanderhaeghe na dit seizoen best vervangen wordt, want de chemie met de spelersgroep is uitgewerkt.

"De chemie tussen trainer en bestuur en tussen trainer en spelersgroep is er niet meer - net zoals op het einde bij Hein. Er is een algehele vertrouwenscrisis in de club", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Ivan, haal Preud'homme!"

Degryse weet dan ook wat Ivan De Witte moet doen, Michel Preud'homme wegkapen voor de neus van Standard. "Ivan, haal Michel! Ik meen het - Standard heeft Gent in het verleden toch ook al twee keer de loef afgestoken, met de dossiers van Edmilson en Trebel? Maar zou Michel naar Gent willen? Neen, zeker? Ik kan De Witte begrijpen, hoor. Met Hein en Michel is Gent verwend geweest. Ik herinner mij dat Louwagie ooit sprak: 'Er zijn te weinig goede trainers in België.' Met Hein en Michel hebben ze de twee beste Belgische trainers gehad. En na de ervaring met Yves zullen De Witte en Louwagie nog meer overtuigd zijn dat de kloof na Hein en Michel groot is."

Poll: Moet AA Gent Preud'homme binnenhalen?

TAGS  I  AA Gent  I  Standard  I  Preud'homme  I  Vanderhaeghe

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024