Degryse is duidelijk na Wesley-incident: "UEFA moet ingrijpen"

Degryse is duidelijk na Wesley-incident:
Woensdag 08 augustus 2018 - 21:40   I  

Club Brugge moet Wesley een tijdje missen door een zware schorsing. Nadat de Braziliaanse spits na de eerste wedstrijd tegen Eupen alle Club-fans nog had blij gemaakt met de aankondiging dat hij bij de club ging blijven, moet hij nu (voorlopig) zes wedstrijden toekijken.

Volgens Marc Degryse werd het duidelijk dat de transferperikelen een rol speelden. Bij Club Brugge zitten er met Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby nog spelers met transferitis. Degryse trekt dan ook aan de alarmbel en hoopt dat de UEFA de transferperiode inkort.

"Wesley zat duidelijk nog met een transfer in zijn hoofd en dat zorgt voor de nodige nervositeit. Het is eigenlijk niet logisch dat Club Brugge blijft betalen voor spelers die niks meer toevoegen, zoals Limbombe en Diaby. Het wordt tijd dat UEFA maatregelen neemt. In Engeland hebben ze zelf beslist om de transferperiode in te korten en als de andere federaties niet volgen dan moet UEFA het in eigen handen nemen. De kernen moeten definitief zijn als de competitie begint. Punt." Dat vertelde Degryse in zijn analyse voor Sport/Foot Magazine.

Poll: Moet de transfermarkt sluiten voor de start van de competitie?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024