Degryse maakt Rode Duivel met de grond gelijk: "Veel te weinig"

Degryse maakt Rode Duivel met de grond gelijk:
Woensdag 12 september 2018 - 08:42   I  

IJsland kon de Rode Duivels dinsdagavond niets in de weg leggen. Onze nationale ploeg maakte korte metten met de tegenstander en verschillende spelers maakten indruk. Eén Rode Duivel stelde evenwel - opnieuw - teleur: Yannick Carrasco.

"De linkerflank was de enige positie waar voor de wedstrijd in IJsland nog twijfel over was. Die twijfel is niet weg, integendeel. Carrasco kwam opnieuw in de ploeg en hij heeft veel te weinig gedaan", is Marc Degryse duidelijk in Het Laatste Nieuws.

"Hij verloor zijn basisplaats op het WK, kreeg gisteren een kans om zich te herpakken, maar hij straalde geen vertrouwen uit. Hij nam geen initiatief en toonde geen lef. Van Carrasco verwacht je toch dat hij acties maakt en de achterlijn haalt. Hij liet me een fletse, flauwe indruk."

"Dertig keer terug naar Vertonghen"

Na rust was er beterschap, maar toch is Degryse niet tevreden over de winger. "Ook al leverde hij in de tweede helft nog wel twee keer een goede voorzet af. Daar staat tegenover dat hij de bal dertig keer terugspeelde naar Vertonghen."

Poll: Moet Carrasco uit de ploeg verdwijnen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  IJsland

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024